Vijesti » Vijesti iz Saveza » Zadovoljni viđenim!

Zadovoljni viđenim!

Image - Zadovoljni viđenim!

Drugi dan kontrolnog posjeta delegacija ISF-a zajedno s čelnim ljudima Hrvatskog školskog športskog saveza, predsjednikom Nikicom Perkovićem i glavnim tajnikom Hrvojem Čustonjom te vrijednim domaćinima iz Varaždinske županije nastavila je razgledavanje objekata. Prvi na redu za bio je hotel Turist u Varaždinu.

Nakon zanimljivog obilaska hotela delegacija se uputila u zgradu Varaždinske županije gdje upriličeno primanje kod župana, gospodina Predraga Štromara. U vrlo ugodnom razgovoru župan je zaželio dobrodošlicu gostima, upoznao ih je s projektima investiranja u obrazovni sustav, obrazovnu infrastrukturu i ljudske resurse te je iz tih razloga posebno naglasio kako je za Varaždinsku županiju vrlo važan projekt Svjetskog školskog prvenstva u rukometu.

kod zupana

Članovi ISF-a istaknuli su kako su izuzetno zadovoljni gostoljubivošću domaćina te da su jako zadovoljni do sada viđenim. Nakon prijema delegacija je razgledala centar Varaždina gdje će se održati kulturne aktivnosti (na svjetskom prvenstvu ravnopravnu ulogu imaju sportske i kulturne aktivnosti).

kultura

Nakon razgledavanja grada delegacija se zaputila u obilazak i pregled posljednje dvorane u kojoj će se igrati utakmice na svjetskom prvenstvu. Riječ je o sportskoj dvorani u Varaždinu. Kao posljednji zadatak delegaciji je još ostalo da provjere uvjete hotela u Svetom Martinu

U popodnevnim satima održan je i posljednji sastanak na kojem su sumirani svi dojmovi. Delegati ISF-a  su izrazili veliko zadovoljstvo sa svim što su vidjeli te su uvjereni da će HŠŠS uz pomoć Varaždinske županije organizirati Svjetsko školsko prvenstvo u rukometu na najbolji mogući način.

coolen perkovic i christansen

Uvaženi delegati ISF-a, gospoda Coolen i Christansen ovime su završili svoj kontrolni posjet i u nedjelju 13. veljače otputovat će iz Hrvatske.

-->