Vijesti » Vijesti iz Saveza » Više od 2000 učenika posjetilo PBZ Zagreb Indoors

Više od 2000 učenika posjetilo PBZ Zagreb Indoors

Image - Više od 2000 učenika posjetilo PBZ Zagreb Indoors

Hrvatski školski športski savez i organizator PBZ Zagreb Indoorsa omogućili su učenicima osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske besplatan posjet PBZ Zagreb Indorsu. Učenici iz Zagreba za basplatan ulaz trebali su na ulazu pokazati iskaznicu Školskog športskog saveza Grada Zagreba, dok su učenici iz drugih gradova u Dom sportova ulazili organizirano i uz najavu HŠŠS-u. Od ponedjlejka pa sve do finala u nedjelju turnir je organizirano posjetilo više od 2000 učenika. Učenici su na turnir doputovali iz sljedećih gradova i mjesta: Zagreb, Vukovina, Novska, Krapina, Ivanec, Sisak, Koprivnica, Krašić, Čazma, Grubišno polje, Varaždin, Samobor i Kutina.

Direktor turnira gospodin Branko Horvat iznimno je zadovoljan suradnjom HŠŠS-a i PBZ Zagreb Indoorsa. Pogledajte njegovu izjavu koju nam je dao pred kraj turnira.

 

Ove godine na turniru je nastupila izvrsna hrvatska teniska elita: Antonio Veić, Ivan Dodig, Ivan Ljubičić, Marin Čilić i naravno neizostavna legenda Goran Ivanišević. Svi naši tenisači su nakon prvog večernjeg meča dolazili na štand Hrvatskog školskog športskog saveza i dijelili autograme. Čim je službeni spiker najavio tenisača koji će te večeri dijeliti autograme ispred štanda se stvorila poprilična gužva. No bez obzira na sve naši su tenisači strpljivo dijelili autograme sve dok i posljednje dijete nije otišlo s vrijednim autogramom u rukama. Atmosfera je bila sjajna, djeca su bila prezadovoljna a  vjerujemo i naši tenisači.

Prošlogodišnji pobjednik Marin Čilić sve nas je lijepo pozdravio.

 

Sve školarce pozdravio je i Goran Ivanišević:

 
 

I na kraju pozdrav pobjednika ovogodišnjeg PBZ Zagreb Indorsa Ivana Dodiga:

-->