Vijesti » Vijesti iz Saveza » Veliki uspjesi na međunarodnom (ISF) planu

Veliki uspjesi na međunarodnom (ISF) planu

Image - Veliki uspjesi na međunarodnom (ISF) planu

Hrvatski školski športski savez ostvario je odlične rezultate i velike uspjehe na međunarodnom (ISF) planu.

Na izbornoj Skupštini ISF-a koja se održavala od 03. do 08. lipnja 2014. godine u Besanconu u Francuskoj, izabrano je novo vodstvo Međunarodne školske sportske federacije (ISF). Za novog predsjednika ISF-a izabran je Laurent Petrynka iz Francuske, a za novog dopredsjednika Stelios Daskalakis iz Grčke. Jan Coolen potvrđen je za glavnog tajnika ISF-a još četiri godine. 

Slika 1: Hrvoje Čustonja, Laurent Petrynka, Josip Košutić

Predstavnici Hrvatskog školskog športskog saveza na izbornoj Skupštini bili su Hrvoje Čustonja i Josip Košutić.

Nakon izbora predsjednika i dopredsjednika, izabrani su i članovi Izvršnog odbora ISF-a. Tako je glavni tajnik HŠŠS-a, Hrvoje Čustonja, izabran za člana Izvršnog odbora ISF-a na razdoblje od 2014-2018. Između 14 kandidata, Čustonja je izabran na visokom 4. mjestu sa 41 glasom (od ukupno 51).

Slika 2: Hrvoje Čustonja

Na prvoj sjednici novog saziva Izvršnog odbora, birani su, između ostalog, i članovi Tehničkih komisija te su dva predstavnika iz HŠŠS izabrana za nove članove u tehničkim komisijama ISF-a.
 

Stručni suradnik HŠŠS-a, Josip Košutić, u iznimno velikoj konkurenciji (14 kandidata) izabran je za člana Tehničke komisije ISF-a u futsalu. Košutić će svoju premijeru imati u Hrvatskoj, 2016. godine.


Slika 3: Josip Košutić

Ivana Putarek, tajnica Školskog sportskog saveza Varaždinske županije izabrana je za člana Tehničke komisije ISF-a u rukometu. Putarek će svoju radnu premijeru u ISF-u imati već ovaj tjedan, od 18.06. do 28.06. u Trabzonu u Turskoj.

Slika 4: Ivana Putarek

Po prvi puta u povijesti, Hrvatsku će u tijelima ISF-a predstavljati čak 3 osobe, što je izuzetno veliko priznanje i uspjeh za Hrvatski školski športski savez, ali i potvrda kvalitetnog rada.

S novim vodstvom ISF-a, Hrvatskoj se otvaraju i velike mogućnosti na međunarodnom planu, što će Hrvatski školski športski savez zasigurno znati kvalitetno realizirati.

Čestitke našim predstavnicima u ISF-u i puno sreće u budućem radu!

 

 

Slika 5: Josip Košutić i Hrvoje Čustonja na sjednici Skupštine ISF-a.

Slika 6: Laurent Petrynka i Hrvoje Čustonja.

 

-->