Vijesti » Vijesti iz Saveza » Uvjerenja za dodatne bodove za upis u srednju školu

Uvjerenja za dodatne bodove za upis u srednju školu

Image - Uvjerenja za dodatne bodove za upis u srednju školu

Dragi učenici, cijenjeni roditelji,

Hrvatski školski športski savez izdavati će UVJERENJA sportskim rezultatima postignutim na natjecanjima u sustavu školskog sporta.

Vrednuju se postignuća koja su ostvarena u posljednje dvije godine osnovnog obrazovanja.

Kako do Uvjerenja?

1. Kliknite na ovaj link: http://uvjerenje.skolski-sport.hr/Uvjerenja/home

2. Popunite podatke koji se od vas traže. Ne žurite. Pazite da ste dobro odabrali sport, spol i županiju.

3. Svakako odaberite tražite li uvjerenje za dobivanje dodatnih bodova ili trebate obično uvjerenje kojim ćete ostvariti neke druge pogodnosti (primjerice, mjesto u domu, stipendiju i slično)

4. Ostavite podatke o poštanskoj adresi na koju će vam stići uvjerenje. Možete se odlučiti i da osobno podignete uvjerenja na adresi Sveti Duh 141, Zagreb.

5. Provjerite na svom e-mail sandučiću da li ste dobili ODBIJENICU ili potvrdu o zaprimanju vašeg zahtijeva. Odbijenicu ćete dobiti odmah, a potvrdu zahtijeva šaljemo na samom isteku dana. Svi zahtjevi koji su zaprimljeni do 16 sati, a odobreni su, potvrdu o tome dobiti će u 23.59 sati. Potvrdu o odobravanju zahtjeva zaprimljenih nakon 16 sati dobiti će sutradan u 23.59 sati.

6. Ako ste dobili potvrdu da je sve OK, čekajte poštara. Ukoliko ste u zahtjevu naveli da želite osobno preuzeti Uvjerenje dođite u HŠŠS, Sveti Duh 141, Zagreb. Učenici koji žele osobno preuzeti zahtjev, a predali su ga prije 11. lipnja, mogu doći po Uvjerenje najranije 12. lipnja 2012. godine.  Zahtjevi koji su predani nakon 11. lipnja 2012. mogu Uvjerenja preuzeti jedan dan nakon što ste dobivanja potvrde o zaprimanju zahtjeva.  Molimo vas, nemojte zvati telefonom i pitati je li uvjerenje gotovo, jednostavno se držite svega što je ovdje navedeno.

7. Ako ste dobili odbijenicu onda ste: 1. Slučajno ostavili pogrešne podatke, namjerno ostavili pogrešne podatke, podatke o nastupu na županijskom natjecanju nisu ažurirani - zovete Županijski školski športski savez i tražite da hitno ažuriraju podatke. Podaci o rezultatima na državnom za školsku godinu 2010./2011 i 2011./2012. su već u bazi podataka.

8. Pitanje zašto nema uvjerenja za ostale školske godine, te zašto se ne vrednuju sportska dostignuća koja su ostvarena u 3. 4.5 ili 6. razredu, morate postaviti Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta zato jer su oni misali Odluku temeljem koje Hrvatski školski športski savez izdaje Uvjerenja.

9. NEMOJTE ČEKATI ZADNJU TRENUTAK ZA SLANJE ZAHTJEVA. NEMOJTE SMETNUTI S UMA DA FIZIČKI MOŽEMO OBRADITI SAMO ODREĐENI BROJ ZAHTJEVA TE DA POŠTI TREBA VREMENA DA DOSTAVI POŠILJKU. TAKOĐER TREBA IMATI NA UMU, DA U LIPNJU IMAMO 3 BLAGDANA KOJA SU NERADNA, TE POSLJEDNJE ALI NIŠTA MANJE VAŽNO, PROBLEMI SE DOGAĐAJU ONDA KADA VAM (NAM)  TO NAJMNJE TREBA.

SRETNO!

-->