Vijesti » Vijesti iz Saveza » Uvjerenja za bodove

Uvjerenja za bodove

Image - Uvjerenja za bodove

Cijenjeni roditelji, učenici, profesori,

zahtjev(e) za izdavanje uvjerenja kojim ćete ostvariti dodatne bodove za upis u srednju školu ili ćete dobiti neke druge povlastice možete zatražiti na ovom linku:

http://prijava.skolski-sport.hr/Priznanja/Home

Otvorit će vam se web sučelje gdje će tražitelj zahtjeva popuniti podatke koji se traže i klikom miša predati zahtjev.

Zahtjev će se nakon provjere pripremiti i poslati (što je prije moguće) poštom u kuverti na adresu koju ste ostavili prilikom popunjavanju zahtjeva.

Možete izabrati da uvjerenja  osobno podignete u HŠŠS-u na adresi: Sveti Duh 141, Zagreb, radnim danom od 8 do 16 sati.

Zahtjev može podnijeti i jedna osoba, najčešće profesor tjelesnog ili tajnik(ca) škole u ime cijele ekipe. Osoba koja popunjava zahtjev za svakog će učenika ostaviti uvijek jednu te adresu na koju će uvjerenja biti dostavljena poštom.

Svi zahtjevi prolaze provjeru. Stoga će neki zahtjevi biti odbijeni. Razlog odbijanja bit će  taj što se podaci u zahtjevu neće poklapati s podacima u bazi podataka o učenicima koji su sudjelovali na državnom prvenstvu školske godine 2010./2011. (Trogir)  i o učenicima koji su bili članovi ekipa koje su osvojile naslov županijskog prvaka.

Ako će tražitelj zahtjeva biti odbijen, a neće biti zadovoljan obrazloženjem uvijek se može pismeno žaliti na: [email protected] ili pismom na HŠŠS, Sveti Duh141, 10000 Zagreb.

Zahtjev za izdavanje uvjerenja kojim će se potvrditi sudjelovanje i plasman učenika na završnici(ama) državnih prvenstva za sljedeće školske godine: 2006./2007.(Rovinj), 2007./2008.(Rovinj), 2008./2009.(Šibenik) i 2009./2010.(Kraljevica/Crikvenica), a koje će tražitelji zahtjeva koristiti za dobivanje dodatnih bodova za upis u srednju školu ili u neku drugu svrhu (upis u dom, stipendiju,  upis na fakultet i sl.) mogu se slati na sljedeću adresu elektroničke pošte:

[email protected]

Molim vas ostavite sljedeće podatke:

Ime, Prezime, Ime škole, Školska godina kada je održano natjecanje, Sport, Plasman.

Adresu (ime, prezime, ulica, kućni broj poštanski broj mjesta i ime mjesta) za dostavu uvjerenja poštom.

Iskreno se ispričavamo zbog kašnjenja kod objavljivanja ovog web sučelja. Do kašnjenja je došlo zbog niza nesretnih okolnosti.

-->
viagra tablets for sale uk