Vijesti » Fair play » Usvojen Pravilnik o Fair play nagradi

Usvojen Pravilnik o Fair play nagradi

Image - Usvojen Pravilnik o Fair play nagradi

Izvršni odbor HŠŠS-a usvojio je Pravilnik o dodjeli godišnje Fair play nagrade školskog športa . Sada su stvoreni svi preduvjeti da Projekt Fair play školskog športa profunkcionira u potpunosti. U Pravilniku ima nekih odredbi koje se ne poklapaju s tekstom u prethodnoj vijesti. Naime, dodjela nagrade neće se održati na završnici Državnog prvenstva ŠŠD-a već na posebnoj svečanosti koja će se održati svakako prije kraja tekuće školske godine.

Prijava kandidata za godišnju fair play nagradu uglavnom se vrši putem obrazaca (možete ih preuzeti ovdje)

Međutim, kandidatura pojedinca ili ekipe može se poslati bez ispunjavanja obrasca. Bit će dovoljno da se pismeno obrazloženje kandidature pošalje, poštom na adresu saveza (HŠŠS, Sveti Duh 141, 10000 Zagreb) ili elektronskom poštom na [email protected] .

Još jednom molimo sve kolege profesore TZK, provoditelje natjecanja, tajnike i predsjednike županijskih organizacija školskog športa da o Projektu godišnje fair play nagrade školskog športa upoznaju učenike i njihove roditelje, svoje kolege i sve one koji su na bilo koji način uključeni u sustav školskog športa.

Posebno molimo provoditelje natjecanja školskog športa da natjecanjima koje će se odvijati na gradskim i županijskim razinama osiguraju da na svakom zapisničkom stolu bude oznaku na kojoj je znakovlje Hrvatskog školskog športskog saveza i Hrvatskog fair play odbora, te dovoljno praznih obrazaca za prijavu.

Oznaku za stol možete preuzeti ovdje, otisnite na pisaču, presavinite po dužoj strani i stavite na stol.

Hvala vam unaprijed na suradnji!

PDF icon Pravilnik o dodjeli godišnje Fair play nagrade školskog športa

Komentari

Hoa4kG6O    14.08.2013, 13:39:14
:))Prije svega, hvala na priči o medoviku! Odlična je i odmah mi je i kolač draži, jer ima priču i<a href="http://uewmfnknpm.com"> psojievt</a>!Mene je malo do umjereno izludio :), ali preživjeti ću :))Upravo su mi na putu kuharice iz Amerike, između ostalog i Ruska kuhinja i strašno se veselim, priznajem da vrlo malo znam o ruskoj kuhinji i da je asocijacija uglavnom uvijek boršč i kad smo Timna i ja birale knjige, čak je Timna čim ju je ugledala rekla da, tu ćemo, o ruskoj kuhinji nemamo gotovo ništa.Odlično ti je ispalo i sjajno si se dosjetila ugurati u okrugli kalup, možda, ali samo možda, jer je moj mileram ostao tekući, bi i moja tako uspjela, ovako mi je ostalo suho, ali dajem medoviku kredit i pokušati ću još jednom :))I fotke su super i imaju ruskog štiha! :)
wleexhkCCXJy    12.08.2013, 02:32:00
Hvala ti Tadeja! :-) upravo sam pročitala tvoj post o medkviou ali nikako da komentiram jer neće, pokušavam već dugo komentirati tebi, Jasenki i Godivi, ali neće, ili sam ja smotana pa ne kužim ili ne znam što. :-( Uglavnom, valjda nitko to nije primjetio, ali se recept od Mamajac razlikuje u količini maslaca, ja sam to jos danas skuzila kad sam gledala original recept na coolki i recept od Mamajac, to je upola veća količina maslaca, 180 g, kod Maje, i ja sam radila prema njenon receptu i nisam imala uopće problema, naprotiv, kore kad su se ohladile bile su mekane i lake za rezanje što je mene skorz začudilo. Mislim da je onda stvar u tome, u maslacu! Zaboravih to napomenuti ali dodati ću u post, jer možda na kraju su kore nekima ispale preteške za jednu nježnu kremu poput kreme od kiselog vrhnja pa je na kraju krajeva u tome cijela kvaka!Predlažem ti da probaš sa većom količinom maslaca onda..Veselim se tvojim budućim ruskim receptima na blogu!! :D http://fqftlldnmb.com [url=http://bemkmh.com]bemkmh[/url] [link=http://vzodyobon.com]vzodyobon[/link]
WLnETfvB    10.08.2013, 13:01:30
You make thnigs so clear. Thanks for taking the time!
WLeVOwUiFuiszUAXK    07.08.2012, 06:01:50
I don't remember girowng up with the term Black Friday either. It was always just the day after Thanksgiving a quiet time to spend with family and friends, celebrate birthdays (at least in my family), and prepare for the busy holiday season to come. As I understand it, retailers labeled the day after Thanksgiving Black Friday because it was the first day of the year when their revenues were positive rather than negative.It seems like the retailers have taken over the meaning of Thanksgiving: they gloss over it with door buster sales and super early shopping times so customers can get the best deals. What happened to celebrating Thanksgiving and gratitude before moving right along to Christmas (or other December holidays)? Yesterday, my family certainly gave thanks for all we have!
rVMOAgHj    09.07.2012, 15:51:28
4zhPHA , [url=http://nqnxnpvebjor.com/]nqnxnpvebjor[/url], [link=http://nonamywkzwxx.com/]nonamywkzwxx[/link], http://lxyfknfemlcw.com/
teBpsinNKYHyK    09.07.2012, 15:06:52
bftLUH , [url=http://isjblbzlujfp.com/]isjblbzlujfp[/url], [link=http://miqktjkmzueu.com/]miqktjkmzueu[/link], http://npqtxvendyyw.com/
FeEvlOOUpSe    09.07.2012, 00:20:49
vdxZNz <a href="http://dyrjmcwuesds.com/">dyrjmcwuesds</a>
hMdnUluWXYAgJkVuaph    08.07.2012, 16:36:19
eMDdng <a href="http://dngggtvpbwoe.com/">dngggtvpbwoe</a>
CNQpuBcLDdsKnnbP    07.07.2012, 21:18:09
JIivTS , [url=http://cljxrlmpqmbk.com/]cljxrlmpqmbk[/url], [link=http://duwbwpkdngri.com/]duwbwpkdngri[/link], http://dzyjmyhwnsnu.com/
RRfJxIYw    07.07.2012, 15:38:41
hD5OxE <a href="http://ewuzqxfjkkky.com/">ewuzqxfjkkky</a>
Komentari 1 do 10 od 18 | Sljedeći | Najstariji

Napiši komentar


Ako imate problema s raspoznavanjem koda kliknite kako bi se generirao novi.
Unesite znakove:
 
cialis side effects uk