Vijesti » Fair play » Učenici crtaju fair play

Učenici crtaju fair play

Image - Učenici crtaju fair play

U projekt Hrvatskog školskog športskog saveza "Fair play nagrada školskog športa" uključili su se i učenici osnovne škole Marija Jurić Zagorke iz Zagreba. Na satu likovne kulture učenici su crtali na temu: fair play. Njihova profesorica Mirjana Sever, izabrala je pet likovnih radova u tehnici pastel i poslala nam ih. S veseljem smo ih primili i s radošću ih ovdje objavljujemo.

 

 Autor: Karlo Kork, 5a, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, pastel, 18.2.2011. Mentor: Mirjana Sever

Ovim putem pozivamo sve učenike osnovnih i srednjih škola, zajedno s njihovim profesorima,  da se pridruže ovom vrijednom projektu. Podsjećamo, HŠŠS će početkom sljedeće školske godine dodijeliti svoju prvu fair play nagradu školskog športa, promičući tako vrijednosne ciljeve koji se temelje na poštenju istini i pravednosti.

fair play

Autor: Sara Dizdarević, 5a, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, pastel, 18.2.2011. Mentor: Mirjana Sever

I vi možete istaknuti pojedinca ili sportsku ekipu za fair play nagradu školskog športa. Na utakmicama školskog športa, na zapisničkom stolu možete naći obrazac, ispuniti ga i poslati na adresu HŠŠS-a. Isti obrazac možete preuzeti i ovdje. Za sve ostale informacije o nagradi slobodno nazovite na 01 6126 142.

stol

Najbolji učenički radovi na temu fair play bit će dio izložbe koja će pratiti rad 17.  kongresa Europskog fair play pokreta (EFPM) koji će se krajem rujna ove godine održati u Poreču.

 Autor: Mihaela Štefanić 5a, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, pastel, 18.2.2011. Mentor: Mirjana Sever

fair

Autor: Matija Horvatić, 5a, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, pastel, 18.2.2011. Mentor: Mirjana Sever

Autor: Melita Solina, 5a, OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb, pastel, 18.2.2011. Mentor: Mirjana Sever

-->