Vijesti » Vijesti iz Saveza » Trikovi Luke Vidovića animirali stolnotenisače

Trikovi Luke Vidovića animirali stolnotenisače

Image - Trikovi Luke Vidovića animirali stolnotenisače

Jutro za mlade nade stolnog tenisa je počelo prilično rano. Vožnja do Kaštelir Labinaca je bila ugodna i vesela. Mladi stolnotenisači i stolnotenisačice su svoje odlične igračke sposobnosti pokazali u Društvenom domu u Labincima. Sve ekipe, odnosno momčadi, su bile odlično raspoložene. Odigrani su neki odlični mečevi, ali bilo je i nekih malo lošijih. Mladi sportaši su bili velika potpora jedni drugima, često su si davali savijete i to za vrijeme igre.

 Očito je jučerašnje otvorenje ostavilo veliki dojam na srednjoškolce, jer između mečeva nisu prestali pričati o odličnim mađioničarskim trikovima Luke Vidovića. Za vrijeme igre nije bilo previše uzbuđenja, a ni treme. Bilo je prilike za vidjeti neke neobične poteze, malo čudne.

Za nastup u finalu izborile su mjesto Privatna gimnazija „dr. Časl“, Zagreb i SŠ Čakovec, a kod mladića u finalu za zlatnu medalju su se borili Športska gimnazija, Zagreb i Ekonomsko – birotehnička škola, Split. Kod djevojka nije bilo velikog iznenađenja od početak pa do kraj natjecanja znalo se da će učenice Privatne gimnazije „dr. Časl“ biti prvakinje države u stolnom tenisu. Kod mladića je bilo malo teža situacija.

 Iako su mnogi mislili da mladi sportaši Ekonomsko-birotehničke škole nisu dovoljno dobri za zlato, ipak se ispostavilo da su dosta jaka konkurencija i nisu dali Zagrepčanima da odnesu prvo mjesto bez borbe.

Nitko od natjecatelja nije bio ni previše sretan, a ni tužan. Svi su bili vrlo zadovoljni svojom igrom pa nije bilo potrebe za tugom. Iz Društvenog doma svi su izašli ponosno dignute glave.

Petra Ivančić

-->