Vijesti » Vijesti iz Saveza » Sretan početak nove školske godine!

Sretan početak nove školske godine!

Image - Sretan početak nove školske godine!

Hrvatski školski športski savez želi svim učenicima osnovnih i srednjih škola, njihovim roditeljima i starateljima, sretan i uspješan početak nove školske godine. Iznimno nas veseli što ćemo se i ove godine družiti na sportskim igralištima, dvoranama i bazenima u nadi da ćete ojačati svoje zdravlje, upoznati nove prijatelje i postići vrijedne sportske rezultate.

Vaši profesori tjelesne i zdravstvene kulture, treneri i svi ljudi iz sustava školskog sporta očekuju da se u što većem broju odazovete našem pozivu i sudjelujte u školskim sportskim natjecanjima.

Potražite u svojoj školi Školsko športsko društvo, učlani se i u neku od sportskih sekcija i branite boje svoje škole na utakmicama državnog prvenstva. Školska sportska natjecanja počinju već u rujnu, a veliko finale bit će na završnici Državnog prvenstva školskih športskih društva u svibnju 2012. godine.

S osobitim zadovoljstvom ističemo da će ove jeseni započeti s radom već četvrta sezona programa UNIVERZALNE ŠPORTSKE ŠKOLE. Voditelji s nestrpljenjem očekuju prijave učenika.

Slijedeće, 2012. godine Hrvatski školski športski savez može ponosno istaknuti da će od 14. do 22. travnja u Varaždinskoj županiji organizirati Svjetsko školsko prvenstvo u rukometu. Na prvenstvu će osim naše selekcije djevojka i mladića nastupiti još i predstavnici iz 24 zemlje. Više o tom velikom događaju saznajte na našim web stranicama, a mi s veseljem pozivamo učenike i njihove roditelje da dođu u školske sportske dvorane Varaždinske županije i navijanjem bodre sudionike prvenstva.

Veliki sportski pozdrav!

-->