Vijesti » Vijesti iz Saveza » Snježna kraljica 2016.

Snježna kraljica 2016.

Image - Snježna kraljica 2016.

„Stop nasilju na školskim i sportskim igralištima“

AUDI FIS SKI WORLD CUP "VIP SNOW QUEEN TROPHY"

ZAGREB – SLJEME 03. i 06.01.2016.

Hrvatski školski sportski savez, u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Agencijom za odgoj i obrazovanje provodi niz edukativnih mjera u borbi protiv nasilja u sportu, a sve u sklopu Akcijskog plana za provedbu programa edukacije u borbi protiv nasilja u sportu, na sportskim natjecanjima i izvan njih.

Shodno navedenom, te u okviru spomenutog akcijskog plana, Hrvatski školski sportski savez surađuje s Hrvatskim skijaškim savezom kao organizatorom skijaške utrke  AUDI FIS SKI WORLD CUP "VIP SNOW QUEEN TROPHY" te zajedno provode aktivnosti vezane uz projekt ¨Stop nasilju na školskim i sportskim igralištima¨.

 

 

Ulaznice za učenike i voditelje

Hrvatski školski sportski savez dobio je na raspolaganje određeni broj ulaznica za mušku i žensku FIS utrku, 3. i 6. siječnja 2016. godine, koje su namijenjene svim učenicima (članovima školskog sportskog društva) osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske koje imaju želju posjetiti Zagreb i biti sudionici ove velike sportske manifestacije.

Važno je napomenuti, svi oni koji žele doći na utrku da svoj dolazak organiziraju skupno, u pratnji profesora te ga svakako, ranije moraju najaviti Hrvatskom školskom sportskom savezu. Zainteresirane škole trebaju u Hrvatski školski sportski savez poslati informacije o broju učenika koji će doći na skijaške utrke, podatke o osobi koja će pratiti učenike (profesor iz škole), te koji dan namjeravaju doći na utrku.

Broj ulaznica je ograničen.

U prostorima Hrvatskog školskog športskog saveza   Lanište 11A, 10000 Zagreb bit će organizirano podizanje ulaznica za one škole koje na vrijeme pošalju tražene informacije. Molimo da se zahtjevi za ulaznicama šalju elektroničkom poštom na adresu voditelja edukacijskog projekta Stjepana Crnokića, na mail: [email protected]  najkasnije do 27.12.2015. godine. Ulaznice mogu podići samo voditelji koji su navedeni u popisima koji su pristigli u HŠSS do naznačenog datuma.

Osobno podizanje ulaznica moguće je obaviti najkasnije do 31. prosinca 2015. do 12 sati.

 

Hrvatski škololski sportski savez i Nika Fleiss u sklopu promocije ovog lijepog sportskog događaja posjetiti će sljedeće škole: 

30.11.2015. - Osnovna škola "August Cesarec" Ivankovo - Vukovarsko srijemska županija

01.12.2015. - Osnovna škola "Kozala" Rijeka - Primorsko goranska županija

Učenici ovih škola imati će priliku upoznati se i popričati s Nikom, kao i dobiti određeni broj ulaznica. 

 

- USKORO I NAGRADNA IGRA -

Posjećujte redovito stranice Hrvatskog školskog sportskog saveza i osvojite karte za Snježnu kraljicu.

Službeni program ovogodišnje utrke možete vidjeti na službenom linku:

http://www.vipsnowqueentrophy.com/hr/official-programme/

Posjetite Facebook stranicu AUDI FIS SKI WORLD CUP "VIP SNOW QUEEN TROPHY" i otkrijte na koje sve načine možete doći do ulaznica sudjelujući u brojnim nagradnim igrama.

 

 

-->