Vijesti » Vijesti iz Saveza » Promocija dresova za svjetsko prvenstvo

Promocija dresova za svjetsko prvenstvo

Image - Promocija dresova za svjetsko prvenstvo

U utorak 19. ožujka 2013. godine u ŠD Dubrava, Gjure Prejca 2 održana je gradska završnica u sportskim igrama kako za djevojke tako i za mladiće srednjih škola Grada Zagreba, što je ujedno i Poluzavršnica državnog prvenstva školskih športskih društava Republike Hrvatske. U prepunoj dvorani odigrani su finalni mečevi u malom nogometu, rukometu, košarci i odbojci.

Nakon sjajnog  rukometnog finala u kojem je Športska gimnazija nadigrala III. gimnaziju i tako se plasirala na Završnicu Državnog prvenstva koje će se za srednje škole održati u Poreču od 1. do 3. svibnja 2013. godine, održana je svečana promocija dresova muške i ženske košarkaške reprezentacije koje će nastupiti na Svjetskom školskom košarkaškom prvenstvu koje će se od 28.3. do 5.4. 2013. godine održati na Cipru.

U konkurenciji mladića boje Hrvatske predstavljati će XIII. gimnazija iz Zagreba, a u konkurenciji djevojaka nastupiti će košarkašice III. gimnazije također iz Zagreba.

U službenom posjetu Hrvatskom školskom športskom savezu  stigao nam je predsjednik Školskog sportskog saveza Kosova, gospodin Enver Hajredini.  Uvaženi gost, prisustvovao je finalnim  utakmicama Školskog sportskog saveza Grada Zagreba, a u nastavku će posjetiti i III. gimnaziju te prostorije Hrvatskog školskog športskog saveza.

Enver Hajredini - predsjednik Školskog sportskog saveza Kosova

-->