Vijesti » Fair play » Pravilnik o Fair play nagradi za 2012./2013.

Pravilnik o Fair play nagradi za 2012./2013.

Image - Pravilnik o Fair play nagradi za 2012./2013.

Dodjela godišnje fair play nagrade školskog sporta polako, ali sigurno prerasta u tradiciju. Dodjela ovogodišnje nagrade biti će već treća po redu. Podsjetimo se, prvu nagradu dodijelili smo 2011. godine na Završnici državnog šprvanstva ŠSD- u Trogiru. Drugu godišnju nagradu svečano smo uručili u Poreču, također na Završnici državnog prvenstva. Treću po redu godišnju nagradu uručiti ćemo u nasvečanijem trenutku, dakle opet u prepunoj dvorani Inter Sport Centra u Poreču, gdje će se i ove školske godine održati Završnica državnog prvenstva školskih sportskih društava.

Prvu nagradu 2011. godine primio je učenik Tomislav Antunović, učenik Osnovne škole Glina iz Gline. Sljedeće školske godine, 2011./2012. dobitnica nagrade je bila učenica Rebeka Knežević iz osnovne škole Frana Krste Frankopana iz Osijeka.

Potaknuti uspjesima iz prošle dvijer godine Hrvatski školski športski savez i Hrvatski olimpijski odbor, odnosno Hrvatski Fair Play odbor izabrati će i proglasiti dobitnika Fair play nagrade školskog športa za 2012./2013. godinu.

Izvršni odbor HŠŠS-a usvojio je 7. prosinca 2012. godine Pravilnik o dodjeli godišnje Fair play nagrade školskog športa za 2012./2013 .

Nagrada će biti uručena na svečanom zatvaranju Završnice državnog prvenstva 2012. godine (početkom svibnja).

Prijava kandidata za godišnju fair play nagradu uglavnom se vrši putem obrazaca (možete ih preuzeti ovdje)

Međutim, kandidatura pojedinca ili ekipe može se poslati bez ispunjavanja obrasca. Bit će dovoljno da se pismeno obrazloženje kandidature pošalje, poštom na adresu saveza (HŠŠS, lanište 11A, 10000 Zagreb) ili elektronskom poštom na [email protected] .

Još jednom molimo sve kolege profesore TZK, provoditelje natjecanja, tajnike i predsjednike županijskih organizacija školskog športa da o Projektu godišnje fair play nagrade školskog športa upoznaju učenike i njihove roditelje, svoje kolege i sve one koji su na bilo koji način uključeni u sustav školskog športa.

Posebno molimo provoditelje natjecanja školskog športa da natjecanjima koje će se odvijati na gradskim i županijskim razinama osiguraju da na svakom zapisničkom stolu bude oznaku na kojoj je znakovlje Hrvatskog školskog športskog saveza i Hrvatskog fair play odbora, te dovoljno praznih obrazaca za prijavu.

Oznaku za stol možete preuzeti ovdje, otisnite na pisaču, presavinite po dužoj strani i stavite na stol.

Hvala vam unaprijed na suradnji!

PDF icon Pravilnik o dodjeli godišnje Fair play nagrade školskog športa za 2012./2013. školsku godinu.

 

-->
original levitra kaufen kamagra gel uk next day delivery