Vijesti » Vijesti iz Saveza » PBZ ZAGREB INDOORS 2015

PBZ ZAGREB INDOORS 2015

Image - PBZ ZAGREB INDOORS 2015

Hrvatski školski športski savez (HŠSS), u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Agencijom za odgoj i obrazovanje provodi niz edukativnih mjera u borbi protiv nasilja u športu, a sve u sklopu Akcijskog plana za provedbu programa edukacije u borbi protiv nasilja u športu, na športskim natjecanjima i izvan njih.
U sklopu navedenog akcijskog plana, HŠSS, s ciljem edukacije o fer i korektnom navijanju, omogućit će ulaz na teniski turnir PBZ Zagreb Indoors, koji se održava u Zagrebu, od 02. veljače do 08. veljače 2015. godine, svim zainteresiranim profesorima i učenicima. Na turniru će pored najboljih hrvatskih tenisača, nastupiti i mnoge druge svjetske teniske zvijezde.
Ovim putem vas obavještavamo kako je i ove godine dogovoren besplatan ulaz na PBZ Zagreb Indoors, u razdoblju od ponedjeljaka 02. veljače do nedjelje 08. veljače 2015. godine. svim zainteresiranim učenicima škola koje svoj dolazak na turnir organiziraju grupno, u pratnji profesora te ga ranije najave u HŠSS ili pojedinačno ali uz predočenje iskaznice HŠSS-a na ulazu.
Susreti se odigravaju svakoga dana i to od 12 sati do 22 sata. Glavni susret dana planiran je za 17 sati.
Molimo Vas da obavijestite sve škole na području svoje županije o navedenim pogodnostima besplatnog sudjelovanja na PBZ Zagreb Indoorsu.
Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte stručnog suradnika Ivana Dujića na

Mobitel 099/222-6567 ili
Mail. [email protected]

-->