Vijesti » Vijesti iz Saveza » Obrazac C je dostupan za preuzimanje

Obrazac C je dostupan za preuzimanje

Image - Obrazac C  je dostupan za preuzimanje

Xls icon Obrazac C

Obrazac C  je dokument kojim provoditelji poluzavršnog natjecanja Hrvatskom školskom športskom savezu podnose izvještaj. Taj obrazac se sada nalazi na našoj web stranici i spreman je za preuzimanje.

Za razliku od prošle godine, ovogodišnji obrazac je napravljen u Excelu. Upisivanje podataka maksimalno je pojednostavljeno, da bi se smanjile greške pri unosu. Na temelju podataka koje ćete poslati u ovom NOVOM obrascu, temeljit će se izrada Godišnjaka za školsku godinu 2009./2010.

Ako ste već održali poluzavršno natjecanje i napisali izvještaj na starom obrascu, MOLIMO VAS DA ISPUNITE I NOVI OBRAZAC i pošaljete ga elektronskom poštom (e-mailom) u HŠŠŠ.

Podaci koje ćete poslati koristit će se u izradi newslettera i web stranice HŠŠS-a.

Molimo voditelje da pažljivo čitaju UPUTSTVA za ispunjavanje (nalaze se u listu), te da ispunjenu datoteku spreme pod svojim imenom i pošalju elektronskom poštom (e-mailom) u HŠŠS.

U obrascu je broj telefona za pomoć pri upisivanju.

Sportski pozdrav i hvala na suradnji!

Komentari

Buenas noches Ali y    26.11.2015, 02:14:35
Buenas noches Ali y CDE, hoy por setrue estoy muuucho mejor con el tema de la alergia, me alegro que pudieras hablar con tu amiga y ponerte al dc3ada,sobre las noticias estoy cada dc3ada mc3a1s convencido de que no hay que verlas, ni hay una buena.hoy estas realmente sexi.Enhorabuena, un besazo y un achuchc3b3n fuerte fuerte fuerte

Napiši komentar


Ako imate problema s raspoznavanjem koda kliknite kako bi se generirao novi.
Unesite znakove:
 
buying cialis in the uk