Vijesti » Vijesti iz Saveza » Natjecanje je bilo neodlučeno do samoga kraja

Natjecanje je bilo neodlučeno do samoga kraja

Image - Natjecanje je bilo neodlučeno do samoga kraja

Nakon utakmica punih žari i borbenosti za prvo mjesto u košarci, samo je jedna momčad i jedna ekipa osvojila zlato. Za razliku od jučerašnjeg natjecanja po skupinama, finale je započelo entuzijastično, u dvorani Žatika s početkom u 8:30 sati.

U utakmici za prvo mjesto, ponovo su se u revanšu našle momčadi Zagreba i Kastava. Utakmica je bila puna preokreta baš kao i utakmica za prolaz u finale. Dok je Kastav jučer izgubio od Zagreba za samo jedan poen razlike, danas 1.5., s rezultatom 37:38 pobjedio je Zagreb i kući ponio zlato. Osjetila se napetost na terenu do zadnje sekunde. Na trećem mjestu, nalazi se Zadar koji je pobjedio Koprivnicu, s rezultatom 46:71.

S druge strane paravana, za prvo mjesto željno su se borile ekipe Vodica i Zagreba. Sa suzama u očima, pobjedu je slavila ekipa Vodice odigrajući finalnu utakmicu s rezultatom 46:42. U utakmici za treće mjesto, timski je pobjedila ekipa Slavonskog Broda koja se natjecala protiv Zaprešića. Utakmica je završila rezultatom 55.28.

Žureći s natjecanja, košarkaši i košarkašice su sa ostalim natjecateljima spakirali svoje stvari i otišli kući s puno pozitivnih uspomena.

IPL novinarka Maja Sadiković

 

-->