Vijesti » Vijesti iz Saveza » Natječaj „Školski sport i olimpijski pokret“

Natječaj „Školski sport i olimpijski pokret“

Image - Natječaj „Školski sport i olimpijski pokret“

Cijenjeni profesori i ravnatelji u osnovnim i srednjim školama, zahvaljujemo se na dosadašnjem odazivu na NAGRADNI NATJEČAJ HŠŠS-a i Hrvatske olimpijke akadamije na temu "Olimpijsje igre". Natječaj je I DALJE OTVOREN i pozivamo sva školska sportksa društav osnovnih i srednjih škola da se i dalje prijavlju i osvoje vrijedne novčane nagrade u sportskoj opremi.

Iskoristite priliku i opremite vaše sportske dvorane.

Natječaj se organizira za sva školska sportska društva u RH u dvije kategorije: osnovne škole i srednje škole. Unutar svake kategorije dijelit će se po tri nagrade u sportskoj opremi i rekvizitima u protuvrijednosti od 5 000 kn za prvo mjesto, 4 000 kn za drugo te 3 000 kn za treće mjesto.

Škole koje žele sudjelovati u natječaju, nakon prijave će od HOA-e dobiti edukativni materijal Olimpijskog muzeja na temu Olimpijskih igara, pomoću kojeg će održati predavanje ili radionicu te školsko sportsko događanje. Najbolja školska sportska društva bit će ona, koja na najkvalitetniji način provedu jednu ili više aktivnosti i koja uključe što veći broj učenika i nastavnih predmeta u aktivnosti. Odluku o pobjedniku donijet će tročlani ocjenjivački sud.

Više o NATJEČAJU

-->