Vijesti » Vijesti iz Saveza » NAPETA I UZBUDLJIVA BORBA ZA ZLATO

NAPETA I UZBUDLJIVA BORBA ZA ZLATO

Image - NAPETA I UZBUDLJIVA BORBA ZA ZLATO

Zadnji dan Državnog prvenstva u Poreču je bio rezerviran za finale u rukometu. Čim su se probudili, timovi su se uputili prema dvorani Veli Jože i započeli s prvim utakmicama.

U finalu su ekipe i momčadi dale sve od sebe, trudivši se biti što bolji. Za 3. mjesto u kategoriji dječaka su se borili OŠ Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja i OŠ Stanovi. Atmosfera na terenu je bila dobra, igrači se nisu međusobno svađali i nije bilo većih prekršaja. Nakon uzbudljive utakmice, Senjani su pobijedili i plasirali se na 3. mjesto. Treće mjesto u kategoriji djevojčica su osvojile su Kninjanke pobijedivši Zagrepčanke. Zagrepčanke su se morale zadovoljiti četvrtim mjestom.

Za 1. mjesto borili su Varaždinci iz VI. OŠ Varaždin i Zagrepčani iz OŠ Malešnice. Zagrepčani su bez teškoće pobijedili Varaždince i postali prvaci države u rukometu. To je bilo veliko slavlje. Prvo mjesto u kategoriji djevojčica su uzele Riječanke, a drugo Koprivničanke. Utakmica između Riječanki i Koprivničanki je bila jako napeta i uzbudljiva jer su se ekipe pratile gol za golom. Veću sreću su imale Riječanke i tako pobijedile.

Čestitam svim ekipama i momčadima koji su postigle veliki uspjeh i bili među 3 najbolje ekipe i momčadi u državi.

IPL novinarka Gabrijela Kusanović

-->