Vijesti » Vijesti iz Saveza » MALI NOGOMET: Požega i Makarska novi državni prvaci!

MALI NOGOMET: Požega i Makarska novi državni prvaci!

Image - MALI NOGOMET: Požega i Makarska novi državni prvaci!

Rano ujutro počeo je i zadnji dan natjecanja u nogometu. Na licima mladih nogometaša i nogometašica se vidio strah i velika trema. Natjecanje je krenulo vrlo mirno i tiho, ali ubrzo su se skupili navijači i bučna atmosfera je nastupila. Navijači su pokušali nadglasati jedni druge, nekima je to išlo od ruke, a nekima baš i ne.

U polufinalnim utakmicama dječaka svoje mjesto u finalu izborile su momčadi Požega i Mokošica, a kod djevojčica Makarska i Zagreb.

Finalna utakmica kod djevojčica je bila vrlo agresivna, pogotovo od strane Zagreba. Navijači Zagreba su bili izrazito glasni, no djevojčicama iz Makarske to nije smetalo i one izlaze iz ove u utakmice kao državne prvakinje.

Mlade Zagrepčanke su bile izrazito tužne, jer su svojoj trenerici obećale da će biti prve, zato što je njoj danas rođendan. Mlade nogometašice iz Makarske i čak i s  puno ozljeda nisu prestale skakati od sreće sve dok ih njihov voditelj nije primirio.

Finalna utakmica kod dječaka je bila napeta do samog kraja. Obje momčadi su izrazito podjednake pa je to i predstavljalo problem u odluci za državnog prvaka. Zato što je u utakmici rezultat bio 0:0, morali su se pucati penali. Utakmica je nakon izvođenja kaznenih utakmica završila rezultatom 2:1 za Požegu. Dječaci iz Požege nisu mogli skinuti osmjeh s lica, ali za razliku od njih momčad Mokošica se rasplakala. 

Petra Ivančić

-->