Vijesti » Vijesti iz Saveza » Kada radi Univerzalna športska škola?

Kada radi Univerzalna športska škola?

Image - Kada radi Univerzalna športska škola?

Program Univerzalne športske škole (UŠŠ) provodi se već treću godinu zaredom. Za razliku od prošle škole godine kada smo imali 209 odjeljenja s uključenih 4645 učenika, ove školske godine povećali smo broj odjeljenja na 290, a u rad je uključeno 6300 učenika i učenice nižih razreda osnovnih škola u svim županijama Republike Hrvatske. Na ovom mjestu donosimo pregledan popis svih odjeljenja UŠŠ, imena škola u kojima se provodi program, imena voditelja i termine (sati) kada se program provodi.

Više o programu Univerzalne športske škole možete pronaći na dijelu naše web stranice koja je u cijelosti posvećena UŠŠ. (http://www.skolski-sport.hr/univerzalna-sportska-skola-8.html) .

Stručna pitanja koja su vezana uz plan provedbe UŠŠ postavite našem stručnom suradniku zaduženom za provedbu UŠŠ, Stjepanu Crnokiću, telefonom 01 6126 142 ili e-mailom: [email protected].

Sva druga pitanja veza za rad UŠŠ, potražite kod nadležnih u Županijekim školskim športskim savezima. Kontakte potražite na našoj web stranici: http://www.skolski-sport.hr/zupanijski-savezi.html

Xls icon Univerzalna športska škola - odjeljenja po školama

 

Komentari

Napiši komentar


Ako imate problema s raspoznavanjem koda kliknite kako bi se generirao novi.
Unesite znakove: