Vijesti » Vijesti iz Saveza » HŠŠS vas vodi na PBZ Zagreb Indoors

HŠŠS vas vodi na PBZ Zagreb Indoors

Image - HŠŠS vas vodi na PBZ Zagreb Indoors

Hrvatski školski športski savez već treću godinu za redom organizirano vodi učenike osnovnih škola na teniske mečeve koji se igraju u sklopu ATP teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors. Ova akcija, baš kao i prošle dvije, dio su Akcijskog plana za provedbu programa mjera edukacije u borbi protiv nasilja u športu, na športskim natjecanjima i izvan njih. Osim s našim stalnim partnerima Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa te Agenciijom za odgoj i obrazovanje, ove godine smo ostvarili iznimno dobu suradnju s organizatorima ATP teniskog turnira PBZ Zagreb Indors.

Veseli nas što ove godine možemo pozvati sve učenike iz Zagreba da dođu i gledaju vrhunski tenis. HŠŠS i organizator turnira omogućit će svim učenicima koji imaju ISKAZNICU Školskog športskog saveza Grada Zagreba da OD PONEDJELJKA 31. siječnja DO PETKA 4. veljače 2011.  BESPLATNO gledaju tenis. Bit će dovoljno da na ulazu u Dom sporova pokažu ISKAZNICU. (Ovako izgleda iskaznica.)

HŠŠS i organizator turnira osigurat će BESPLATAN ulaz i za sve one učenike koji nisu iz Zagreba, a žele gledati vrhunski tenis. Za razliku od učenika  iz Zagreba  koji dolaze samostalno, učenici koji dolaze iz drugih gradova, trebaju doći organizirano i u pratnji profesora.

Kako se prijaviti?

Potrebno je kontaktirati svog profesora tjelesnog ili se javiti u Županijski školski športski savez (Na ovom linku ćete saznati sve kontakte Županijskih saveza.) i izraziti želju da bi gledali tenis na PBZ Zagreb Indoorsu.

Važna napomena školama i ŽŠŠS-ima!! Prije organiziranog dolaska svoj dolazak svakako najavite u Hrvatski školski športski savez, kontakt osobi Ivanu Dujiću na broj telefona  099/222-6567 ili e-mail [email protected] .

Za učenike koji nisu iz Zagreba a koji će ORGANIZIRANO doći na PBZ Zagreb Indoors, ulaz je BASPLATAN i to za SVE dana turnira (uključujući i finale).

Požurite se, javite se i dođite na sportski spektakl.

Navijate, veselite se i uživajte u bravurama Gorana Ivaniševića, Marina Ćilića, Ivana Ljubičića, Ive Karlovića , ali i biranih stranih teniskih veličina.

Pogledajte kako je bilo prošle godine.