Vijesti » Vijesti iz Saveza » Godišnjak školske godine 2009./2010.

Godišnjak školske godine 2009./2010.

Image - Godišnjak školske godine 2009./2010.

Nakon što smo ove godine, po drugi puta, samostalno organizirali Državno prvenstvo školskih športskih društava osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske, red je da, kao što smo to napravili i prošle godine, izdamo Godišnjak. Riječ je o publikaciji koja objedinjava rezultate i podatke koji su povezani s organizacijom i provođenjem Državnog prvenstva.

Donosimo rezultate svih poluzavršnih natjecanja, kao i sve rezultate završnice Državnog prvenstva. Ove godine imamo i slike svih ekipa koje su nastupile na završnici DP-a koje je od 17. do 22. svibnja održana u Primorsko-goranskoj županiji.

S posebnim ponosom ističemo da u ovom Godišnjaku donosimo i sve rezultate s Državnog prvenstva učenika s intelektualnim teškoćama u razvoju. Natjecanje je održano paralelno s natjecanjem učenika srednjih škola i to u dvije discipline: atletici i plivanju.

Osim podataka o Državnom prvenstvu u Godišnjaku ćete pronaći podatke o našem drugom važnom programu - Univerzalnoj športskoj školi.  Na samom kraju Godišnjaka donosima i kratak pregled rada Hrvatskog školskog športskog saveza u protekloj školskoj godini, koja, moramo priznati nije bila laka.

Želimo na kraju zahvaliti svima koji su na bilo koji način pridonijeli stvaranju ovog Godišnjaka. Svaka, i najmanja pomoć bila nam je dragocjena.

Osobito se želimo zahvaliti svim voditeljima ekipa, profesorima i profesoricama TZK koji su vodili, trenirali i bdjeli nad učenicima tijekom cijele školske godine. Zahvaljujemo na trudu i brizi svim tajnicima i predsjednicima Županijskih školskih športskih saveza kao i ravnateljima osnovnih i srednjih škola, bez čijeg truda i entuzijazma ne bi bilo tako dobrih rezultata.

I na kraju, hvala svim učenicima koji su povukli pravi potez i izabrali - šport.

Hvala vam, uživajte u čitanju i veliki sportski pozdrav!

Komentari

UWgqQMFPmfopFSmRTnF    20.09.2012, 22:03:37
hCECBU , [url=http://oxgknkzclcvy.com/]oxgknkzclcvy[/url], [link=http://docrpzwtzlta.com/]docrpzwtzlta[/link], http://evtnafaguvju.com/
IKFvPLNmvQlGYbnyr    19.09.2012, 15:23:20
eV8AWa <a href="http://qffnbmnyivgx.com/">qffnbmnyivgx</a>
uyKBLBQoORPHn    19.09.2012, 01:22:02
5atv62 , [url=http://dyejpijevrhd.com/]dyejpijevrhd[/url], [link=http://tagnquqtunli.com/]tagnquqtunli[/link], http://kldmatwibqsb.com/
hrzppbyYJWoeVUrMD    18.09.2012, 10:53:28
RZxYZw <a href="http://bjklwevfnjpl.com/">bjklwevfnjpl</a>
VofPamBiEKCKi    17.09.2012, 12:21:48
Way to use the internet to help pelope solve problems!

Napiši komentar


Ako imate problema s raspoznavanjem koda kliknite kako bi se generirao novi.
Unesite znakove: