Vijesti » Vijesti iz Saveza » VIDEO/FOTO: Državno prvenstvo započelo plesom

VIDEO/FOTO: Državno prvenstvo započelo plesom

Image - VIDEO/FOTO: Državno prvenstvo započelo plesom

Veselo je i zaigrano bilo na otvorenju državnog prvenstva za učenike s intelektualnim poteškoćama 2015. Iz svakog je pokreta isijavala pozitiva, a na svakom licu blistao osmijeh, a pogotovo na licima izvođača koji su zadivili sve prisutne. Plesna skupina „Nikoline“ iz Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava zasluženo je pobijedila na ovogodišnjem Virtualnom plesnom showu i uljepšala dan svim sudionicima natjecanja te ih „ufurala“ u plesnu atmosferu. 

Kako je izgledalo otvorenje možete pogledati u zabavnom videu ovdje.

Pomogli su i 2 plesna nastupa djevojaka iz USB grupe iz Poreča i slatki mađioničarski trikovi Papagena Lea u kojima su sudjelovali i neki učenici. Nakon uvodnog mimohoda i proglašenja natjecanja otvorenim od strane predsjednika HŠSS Nikole Perkovića, učenici su se raspršili po plesnom podiju i na zvukove Severine pokazali svoje najbolje plesne pokrete koje će sutra moći usavršiti u hotelskom discu. „Ples i sport su nam najdraže stvari i već sad se zabavljamo“, potvrđuju učenici Osnovne škole Nad Lipom i Centra za odgoj i obrazovanje Tuškanac.

Natjecanje je započelo u velikom stilu i već je svima jasno da će sljedećih par dana biti poseban doživljaj ne samo za učenike i sudionike, već za sve prisutne ovdje u hotelu Delfin. Natjecanja započinju u ponedjeljak od 10 sati, a prvi su na redu plivanje u Rijeci i atletika u Poreču.

Učenici će se dotad upoznavati i družiti na balkonima i hodnicima, a nadamo se, i dovoljno naspavati kako bi čili i spremni pokazali najbolje od sebe na sutrašnjim natjecanjima.

Sara Horvatić i Marija Bobinski, IPL novinarke

Snimku livestreama svečanog otvorenja iz dvorane Intersport pogledajte OVDJE. Službene fotografije svih ovogodišnjih ekipa pronađite OVDJE.

-->