Vijesti » Vijesti iz Saveza » Delegacija ISF-a stigla u Zagreb

Delegacija ISF-a stigla u Zagreb

Image - Delegacija ISF-a stigla u Zagreb

Delegacija ISF-a predvođena njenim glavnim tajnikom, gospodinom Janom Coolenom stigla je danas oko 14 sati u Zagreb. Uz gospodina Coolena u Zagreb je stigao i predsjednik Tehničke komisije za rukomet gospodin Tom Christansen. Visoke goste iz ISF-a na zagrebačkom aerodromu Pleso dočekali su glavni tajnik HŠŠS-a Hrvoje Čustonja i stručni suradnik za međunarodne suradnju HŠŠS-a Josip Košutić.

Delegacija ISF-a će danas (četvrtak 10.2.), sutra i cijeli vikend obilaziti sportske i smještajne kapacitete u Varaždinskoj županiji, koja će uz Školski športski savez Varaždinske županije u travnju sljedeće (2012.) godine biti domaćini Svjetskog školskog prvenstva u rukometu.

Odmah po dolasku gospodin Coolen je izjavio je da mu je drago da je već drugi puta došao u Hrvatsku. Iznimno se veseli što će baš Hrvatska organizirati svjetsko školsko rukometno prvenstvo. Jako dobre dojmove stekao je u svom prvom boravku u Hrvatskoj kada je u 2006. godine sudjelovao na svjetskom školskom prvenstvu u odbojci koje je tada održano u Poreču.

Evo njegove kratke izjave:

Gospodin Tom Christansen prvi je puta u Hrvatskoj i također se veseli posjetu i obilasku i nada se da će ćemo opravdati povjerenje koje smo dobili.

Po dolasku gospodin Christansen je dao kratku izjavu:

Delegacija se u pratnji domaćina otputila na svečani prijam kod ministra znanosti, obrazovanja i športa, gospodina Radovanam Fuchsa.

svecani prijam

zajednicka slika

Jan Coolen, Radovan Fuchs i Tom Christansen nakon svečanog prijama u MZOS-u.

zajednička

-->
cialis levitra uk