Vijesti » Vijesti iz Saveza » Atletska natjecanja u sjajnom raspoloženju

Atletska natjecanja u sjajnom raspoloženju

Image - Atletska natjecanja u sjajnom raspoloženju

Zabava s otvorenja državnog prvenstva za pete i šeste razrede koje se održalo u gradskoj dvorani, sutradan se nastavila na prvom danu atletskog natjecanja, u petak. Za dobru atmosferu bio je zadužen lokalni zabavljač  DJ Žućo.
Samoborke koje su prvakinje su rekle kako pobjedu nisu očekivale, no i više su nego zadovoljne rezultatima. Dale su sve od sebe baš kao i dječaci iz Zadra koji također doma očekivano nose zlato.


Karla, Lucija i Ana kažu kako su se  za natjecanje pripremale od početka školske godine, četiri puta tjedno su trenirale što u klubu, što u školi. Unatoč trudu očekivale su tek treće ili četvrto mjesto tako da ih je zlato zaista ugodno iznenadilo. Na pitanje što je za njih atletika složno su odgovorile kako im je atletika nešto najbolje i najbitnije u životu.  Zadovoljne su i današnjim vremenskim prilikama jer im je na kvalifikacijama za ovo natjecanje u Rijeci kiša lijevala kao iz kabla, ali one su trčale i skakale u dalj iako se nebo iznad njih crnilo prijeteći da prospe svu vodu iz svojih oblaka. U Vinkovcima je prolom oblaka bio tek poslijepodne.

Novinar: Lara Lender

-->