Vijesti » Vijesti iz Saveza » ATLETIKA: Nakon kiše dolazi pobjeda

ATLETIKA: Nakon kiše dolazi pobjeda

Image - ATLETIKA: Nakon kiše dolazi pobjeda

Na gradskom stadionu Poreč održano je državno prvenstvo u atletici. Mnogobrojni natjecatelji došli su na stadion vrlo optimistični. Rasporedivši se po cijelom stadionu i pokazavši raznolikost svojih dresova, natjecanje je započelo.

Natjecanje su otvorili mladići trčeći stazom na 100 metara. Sve je prošlo bez problema, a navijači su uživali gledajući svoje favorite na raznim dijelovima stadiona bodreći ih. Oduševljenje se nije moglo sakriti.

 Skakanje u dalj, skok u vis, bacanje kugle, trčanje na 100 metara, 400 metara, 1000 metara i na kraju  štafeta koja nas je sve uzbudila. To su bile discipline u kojima su se natjecali naši srednjoškolci. Dali su sve od sebe i zauzeli odgovarajuća mjesta. Vrijeme im je išlo u korist jer je cijelo vrijeme sjalo sunce. Sve do jednog trenutka...

Baš kada je došlo vrijeme za proglašenje pobjednika, počela je padati kiša. Interesantno je to što je prestala padati u trenutku kada su podijeljene medalje i pehari. Donijela je osvježenje i novi, još ljepši sjaj sunca.

Pobjednička ekipa Ekonomske i Trgovačke škole Ivana Domca nimalo nije skrivala svoju sreću. Pobrinuli su se za to da budu u centru pažnje bacanjem igrača, pjevanjem i hodom po stazi s peharom u ruci. Osim što su se oni sami zabavili, izmamili su osmijehe na lica svih prisutnih.
 
Niti ženska ekipa športske gimnazije Zagreb nije zaostajala. Njihovo vikanje i skakanje, zagrljaji i osmijesi pokazali su nam koliko im je ovo natjecanje bilo važno.

Ivana Šarić

-->